22/9

Hallå där! Då var det söndag igen och har faktiskt hunnit med en del saker idag. Vaknade upp vid tio, steg upp och gjorde mig klar för att börja plugga. Pluggade i några timmar och gick sedan upp till mitt rum och städade och renbäddade sängen. Nu sitter jag återigen när nere i köket och gör några skoluppgifter och ska snart gå i duschen. Vi hörs imorgon! :-)

torsdag

Hej! Har precis tagit en lite paus i pluggandet och tänkte skriva ett snabbt inlägg. Sitter här i min säng med samhällsboken och hunden intill mig. Har en hyffsat stort prov imorgon och har en hel del att plugga, men så är det ju om man är ute i sista minuten. Klockan fem beger jag mig till trafikskolan för att gå någon handledarutbildning tills jag får börja övningsköra. Skoldagen gick också rätt fort, hade skolfoto och några andra lektioner och sedan slutade jag redan 12.20. Nu ska jag fortsätta plugga så hörs vi när vi hörs, ha de bra!
 
 

måndag

Hejsan! Dagen bara rullade på och det är otroligt skönt att den är över. Måndag är den tyngsta och även längsta dagen i veckan, eftersom att vi har en väldigt lång rast. Då jag kom hem från skolan sov jag en ganska lång stund och sedan hämtade mamma mig. Nu ska jag gå upp och lägga mig igen, men de lär nog ta ett tag. Ha det braa! :-)

Cassandra, 17 år, Haparanda
RSS 2.0