2012

Mitt år har varit mer än bra! Kommer inte ihåg exakt allt men det här är en del saker jag har hunnit med: lärt känna ny människor, lärt känna Matilda och Evelina, tältat med några fina, Stockholm/Skövde resan, Danslägret, Konfirmationen, Turkiet, fått bättre självförtroende och varit med min familj och vänner. Hoppas det fortsätter så här bra. Gott nytt år allihopa! ♥♥

fredag

Hejsan! Sitter i soffan och kollar tv och bara tar det lugnt. For en sväng till rajalla idag fast jag inte är frisk. Passar på när det är mellandagsrea. Köpte iallafall en tröja och lite underkläder. Efter det for vi vidare till ICA där jag köpte hårfärg, så jag ska försöka färga det redan ikväll. Det var de, vi hörs senare!

fredag

HEJ! Ligger i min säng och kan absolut inte sova.. Känner mig inte alls frisk, har blivit otroligt förkyld och även fått ont i halsen. Skulle egentligen åkt med min kusin till Luleå imorgon för att göra henne sällskap men det blev inte riktigt som planerat. Har iallafall börjat på en ny design idag så den kommer nog in imorgon. Ha det braa!

Cassandra, 17 år, Haparanda
RSS 2.0