believe you can and you're halfway there

Hallå där! Gårdagen spenderades ute i solen, det var verkligen så himla fint väder! Hade lite planer med Veera men hon blev sjuk så vi tar dom idag istället. På ett tag ska jag iväg med henne på rajalla och sedan får vi se vad som händer senare. Min fina Evelina kommer även hem från Stockholm idag, såå måste hinna träffa henne också. Hon har med sig ett par nike air force skor till mig, såå himla snällt!! Har letat efter såna på internet hur länge som helst, men storleken är ju slut på varenda sida. Nu tänkte jag hoppa in i duschen, äta och sen börja fixa mig lite smått. Adios!
 

helgen

Hejsan! Helgen har varit riktigt bra, och har även lyckats blir frisk. På lördag for jag iväg till rajalla med några tjejer från klassen, fick med mig en tröja hem. Sedan efter ett tag for jag och veera till coop och sen vidare till torneå och kollade film med några kompisar. Idag har det inte hänt så mycket mer än att jag for till farmor och farfar och åt och sen på bio med veera och resten av tjejerna. Har varit en ganska händelserik helg så har inte blivit så mycket vila, men det är roligt det också! En vecka med flera prov + nationella i matte väntar, efter det är äntligen alla nationella över. Nu ska jag slå igång någon serie och sedan sova, ha de så bra!♥

Give your all to me I'll give my all to you

Hallå där! Har spenderat hela helgen hemma med värk i magen, har mest legat i sängen på datorn men även varit med familjen. I fredags var vi bänkade framför tvn och let's dance finalen och det blev verkligen en värdig vinnare! På lördag åt vi gomiddag och satt sedan bänkade framför tvn även denna kväll men då var det dock eurovision song contest finalen. Såå en lugn helg har jag då verkligen haft. En vecka med mycket plugg har jag nu framför mig såå det är bäst att jag lägger mig nu så jag orkar upp imorgon. Ha de så bra! :-)

Cassandra, 17 år, Haparanda
RSS 2.0