250214

Hej! Helgen spendardes i Skellefteå med mamma, moster och mina två kusiner. Vi var och hälsade på min morfar, shoppade, åt god mat på Allstar och bara hade det allmänt mysigt. Igår var det då skola och idag likaså. Idag gjorde jag bort ett spanskaprov vilket var väldigt skönt. Är rätt mycket prov just nu så den mesta tiden går åt till att plugga. Nu ska jag se på Top model Sverige och sedan försöka lägga mig i tid. Ha det så bra!

godnatt

Hallå! Kom till Sangis för någon timme sedan och sitter just nu nere i köket. Har fått otroligt ont i halsen och näsan rinner hela tiden, haha åh varför blir jag så lätt sjuk?. Var sjuk för bara någon vecka sedan och det är inte ett sånt bra tillfälle just nu. Det är de två sista veckorna innan lovet och då är det ju en hel del prov inbokade, åhh. Jag tänker ta mig till skolan imorgon oavsett hur jag mår men nu tänkte jag ta och hoppa in i duschen och sedan krypa ner i sängen och dricka te och se någon serie. Godnatt!
ååh, skulle inte tacka nej till en resa just nu♥

i don't think you know how easily you can make me smile

 Hejsan! Helgen har gått lika fort om vanligt och jag har spenderat all tid i Sangis. Imorse vaknade jag upp vid 11 tiden för att hinna se skidstafetten, de är rätt roligt ändå! När det var klart gick jag upp och gjorde om lite i mitt rum, de är alltid lika roligt med lite förändring. Vid fem tiden kom pappa och hämtade mig och då for vi förbi på ica och köpte jordgubbar och choklad. Just nu sitter jag i soffan och myser med min lilla vovve pupi och ska snart ta en snabb dusch. Vi hörs imorgon, hejdåå! :-)

Cassandra, 17 år, Haparanda
RSS 2.0