You smile, I smile

Hallå där! Då har jag äntligen fått sommarlov. Skolavslutningen spenderades med lite folk och det var faktiskt riktigt roligt. Har försökt börja smida lite sommarplaner men det går väl sådär. Idag var det iallafall första dagen på sommerjobbet och det kändes faktiskt riktigt bra. Bara tre veckor och sedan ska jag och Veera hitta på något riktigt roligt, vi vet dock inte vad än haha. Övningskörde också för första gången idag, och lär nog aldrig få de där körkortet. Vill även hinna ner till mina kusiner också innan sommaren är slut, men får väl se hur det går med det. Vill även hinna på luleåhamnfestival med mina amigos. Slängde bara ihop en rörig text för att ge er en inblick på hur mitt liv ser ut just, de händer alltså inget märkvärdigt. Men glad sommar på er, eller ja om man kollar på vädret här så ser de ju ut som höst. Adios! ♥♥

you can close your eyes to the things you don't want to see, but you can't close you heart to the things you don't want to feel.

Vaknade vid 1 och gjorde mig klar för att möta veera och sedan cykla till gymmet. När vi hade gymmat i ungefär 1 timme så cyklade vi vidare till Ica, men drickan fanns inte på ica så vi fick fara till coop istället, haha. Sedan for jag hem och åt, duschade och gjorde mig klar för att fara ut igen. Vi träffade några kompisar och sen efter ett tag cyklade vi hem igen. Imorgon blir det att vakna kring 11 tiden för att cykla till kommunen och fixa något inför sommarjobbet, sen till rajalla och leta avslutningskläder och sen till gymmet igen. Ha de bra! :-)

i may not be there yet, but i am closer than i was yesterday

we♥it
 
En långhelg igen, har varit såå skönt! Spenderade den för det mesta med veera och annat folk på stranden, eller ute i solen. I torsdags for jag ut med veera en sväng, hängde på stranden och åkte lite bil. I fredags var vi nere på stranden där det var nationaldagsfirande, åkte några karuseller och bara umgicks med folk. På kvällen for vi till lei och hämtade mat, for till en kompis och åt och satt där och pratade hela kvällen innan jag och Veera for hem. Lördagen spederades också ett tag på stranden med lite folk, men for hem rätt tidigt. Idag är det då söndag. Ska försöka plugga till ett prov jag har på prövningsdagen imorgon. Sista provet för den här terminen, såå efter det kan jag ta sommarlov från plugget. På tisdag och onsdag vet jag faktiskt inte om vi har några lektioner, men på torsdag är det iallafall skolavslutning. Ska försöka fara en sväng till Luleå med Veera under veckan för att leta kläder till sommaren. Vi hörs!

Cassandra, 17 år, Haparanda
RSS 2.0