annandag jul

Hejsan! Kom hem från Luleå för lite mer än en timme sedan. Är helt slut i benen och vill helst gå och lägga mig direkt. Hittade ett linne till nyår, en rosa stickad tröja, en vit peplumtopp och liter underkläder. Blir ingen sovmorgon imorgon heller för min del, ska upp redan vid 8 tiden för att åka till happis till tandläkaren. Ska även försöka få mamma att färga mitt hår imorgon, får se hur det blir med det. Nu ska jag duscha, ha de braa! :-)

Juldagen

Hejsan allihopa! Hoppas ni haft en bra julafton för de har då jag haft! Spenderade halva dagen med pappa hos farmor och farfar och andra halvan i Sangis hos mamma. Åt god mat, hade det mysigt med familjen och fick jätte fina julklappar. Imorgon blir de att fara på en tripp till Luleå med Evelina och Matilda för att shoppa på mellandagsrean. Blir nog att springa runt som en galning bland alla människor, stå i långa köer och förhoppningsvis hitta en hel del saker. Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka somna i tid. Hejdåå! :-)
 

when life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile

 
Hallå! Det är väldigt mycket i skolan just nu så har inte riktigt tid att blogga. Har flera prov, inlämningar osv.. Men snart får jag jullov så då är man fri för ett tag. Kan nog inte beskriva känslan, men ni som har en ''att göra lista'' som är 10 meter lång vet nog redan hur det känns. Ikväll ska jag då inte spendera kvällen till att plugga, även fast de behövs. Jag följer istället traditionen att stoppa in allt i skallen dagen före, så de får bli imorgon. Nu ska jag äta något, sen kolla paradise hotel. Ha de bra allihopa, kram!♥
 

Cassandra, 17 år, Haparanda
RSS 2.0