Söndag

Helgen har gått otroligt snabbt som vanligt! Efter skolan på fredag for jag och lunchade med Taru och sedan åkte vi runt i stan hela kvällen. På lördag for jag iväg till Sangis. Hade myskväll med familjen framför tvn och bara tog det lugnt. Idag har jag ÄNTLIGEN skrivit klart min samhällsrapport, har varit så svårt att få till en analys men nu är det äntligen gjort! Nu ska jag äta något och sedan försöka sova. hörs

Nu står vi här hur fan gör vi nu, när alla våra lögner är slut

Hallå där! Nu har skolan dragit igång igen och lovet har varit riktigt bra. Spenderat mycket tid med familjen men även några kvällar med kompisar. Sista helgen hade jag myskväll med taru och amanda och på morgonen for jag till Kalix och spenderade kvällen där, kvällen var bra till en början men sen blev det som det blev. Aja har så mycket i skolan just nu, så hinner inte skriva så mycket här. Imorgon har vi ännu en väldigt lång dag, dock är det en hälsodag så det är inte vanliga lektioner. Nu ska jag ta en dusch och sedan kolla någon serie. Ha de så braa!
 

långfredag

I onsdags fick jag äntligen påsklov, såå otroligt skönt! Dagen har iallafall spenderats i nikkala där vi grillade och bara tog det lugnt i det fina vädret. Efter det skulle vi till Evelina och Matildas farmor och farfar och äta middag. Imorgon blir det kanske en sväng till happis, får se vad som händer och söndag ska vi äta påskmiddag i seskarö. Nu ska jag plocka undan lite i rummet och ta det lugnt, hörs!
 

Cassandra, 17 år, Haparanda
RSS 2.0