senaste dagarna

Hejsan! Kom nyss hem från Oulu efter ha spenderat fredagskvällen och dagen där. Igår var jag hemma från skolan för att jag skulle iväg på tråkigheter, dock inget jag tänker skriva om. Efter de for jag iväg till Oulu med pappa, Kenny och Fanny för att fira farmor och farfar. Vi bodde i deras lägenhet mitt i stan, åt god mat och kikade på kläder. Nu har jag precis kommit hem och ska snart lägga mig, ha de såå bra! :-)
 

sometimes you have to give up on people, not because you don't care but because they don't.

 
Hejsan! Lördagen spenderades med Veera och annat folk och de blev en riktigt lyckad kväll faktiskt! Igår tog jag bara det lugnt och laddade upp inför skolveckan, som vilken annan söndag som helst.
 
Nu är de då måndag igen och gick till tre idag. Efter skolan for jag hem till pappa ett tag och väntade på att mamma skulle hämta mig. Nu sitter jag här i Sangis och ska snart ta en dusch sedan slänga mig ner i sängen med en yollibox och lite frukt framför paradisehotel. Ha de så bra. kram

söndag

Hej! Sitter här nere och äter lite gotti och läser bloggar. Ska alldeles strax gå upp men först tänkte jag göra en kort sammanfattning av dagen. Tog bussen vid 10 till Happis, spenderade dagen där med Evelina och med mig hem fick jag en jätte mysig kofta och underkläder. Nu ska jag göra mig färdig för att sova, upp tidigt imorgon för att åka till skolan. Ha de braa!

Cassandra, 17 år, Haparanda
RSS 2.0