söndag

Hej! Helgen har varit otroligt händelserik och rolig. Har spenderat den mesta tiden med alla dansarna på folketshus. Vi har tränat till showen som vi hade igår kväll, och det gick jätte bra! Längtar redan tills det drar igång igen.
Nu tänkte jag försöka gå igenom lite spanska eftersom att jag har mitt sista nationella imorgon, så härligt! Inte länge kvar till sommarlovet nu.
 
Grattis på morsdagen, älskar dig! ♥
 

stockholm

Hej! Kom hem från Stockholm i måndags eftersom att jag spenderade den långa helgen där. Helgen bestod av shopping, grönan, cheerleading och ännu mer shopping. Har inte hunnit blogga så mycket eftersom att jag har en del att göra just nu. Har haft flera nationella prov i skolan, har dansshow nästa vecka på lördag och en massa annat. Men bloggar när jag hinner helt enkelt. Ha det bra så länge!

1 maj

Hej! Igår var det då valborg och jag for till Vuono för att umgås med några vänner. Vi grillade, skrattade och bara hade det allmänt mysigt. Imorse vaknade jag vid 11 tiden och gjorde mig färdig för att åka och äta 1 maj middag med farmor, farfar, pappa, brorsan och hans tjej. Sen efter det körde pappa mig tillbaka till Sangis och imorgon är det skola igen. Godnatt!

Cassandra, 17 år, Haparanda
RSS 2.0