Skolstart

Arkivbild.
Hej! Imorgon är de den 19 augusti och jag börjar gymnasiet. Sommarlovet gick så otroligt snabbt men det går så fort tills nästa kommer. Första gången på flera år jag inte har skolångest, det beror nog på att jag får börja i en ny skola, nya lärare och framförallt så får man läsa något som man valt själv. Imorgon efter skolan blir det nog att fara till pappa och antagligen sova..  Nu ska jag kolla gossip girl och sedan sova, godnatt! 

Fredag

Hejsan! Ligger just nu i sängen med mammas ipad och kollar på en serie. Har inte bloggat på ett tag eftersom att jag just nu inte har en dator här i Sangis. Skolan börjar iallafall på måndag och jag hoppas att vi får våra skoldatorer så fort som möjligt.. Har inte så mycket att skriva har mest varit hemma hos pappa på dagarna och sen åkt till Sangis med mamma på eftermiddagen. Tror jag avrundar här då de är både jobbigt att skriva på ipaden och så ska jag fortsätta se serien. Vi höres! :-)

if you can dream it, you can do it.

Hallå där! Sitter även idag i köket med Evelina och äter frukt och pratar. För ett tag sen gick vi ut på altanen för att måla naglarna. Då märkte man verkligen att hösten är påväg, vad så otroligt kallt! Imorgon blir det att vakna rätt tidigt för att göra sig klar för att fara iväg på min kusins konfirmation. Nu ska jag gå upp till mitt rum och lägga mig, hejdå! :-) 

Cassandra, 17 år, Haparanda
RSS 2.0