onsdag

Hallå! Sitter just nu i köket och ska alldeles snart gå och duscha. Dagen har varit bra, känns skönt att äntligen fort bort andra delen av nationella i Engelska. Har även räknat ut att imorgon är det endast två veckor kvar tills vi åker till Stockholm/Nyköping. En dag blir det att fara och kolla på Cheerleading RM och dom andra får vi se vad som händer. Imorgon är det en lång skoldag och sedan dans på kvällen. En dag närmare fredag. Ha det bra!

tisdag.

 Hej! Har inte hunnit blogga på ett tag, men har hunnit med en hel del annat. Bland annat firat två kompisar, pluggat en hel del och gjort bort so nationella och även ett spanska prov. Imorgon väntas engelska nationella så jag hoppas på att det går bra. Efter skolan blir det nog bara att ta det lugnt och göra klart några svenska uppgifter. Ha det bra så länge!♥

söndag

Hej! Nu var det redan söndag igen och skolan drar i gång imorgon. Lovet har varit bra och det har verkligen varit bra väder. Idag har jag bara tagit det lugnt. Tog mig en promenad runt i byn på eftermiddagen och ligger nu i sängen. Ska gå upp och kolla efter kläder till imorgon och sen försöka sova. Godnatt!

Cassandra, 17 år, Haparanda
RSS 2.0