You're my end and my beginning

Hallå där! Spenderade gårdagen på Luleå hamnfestival med mina fina vänner. Åt godmat, lyssnade på artister och åkte en karusell som var helt galen, haha. Så bland annat Miriam Bryant, såå himla duktig!! Nu är jag iallafall hemma. Har inte så mycket planer inför den här veckan blir väl mest att ta de lugnt och sola om det är fint väder. Imorgon blir det troligtvis en sväng till bryggan för lite sol och bad med Veera och Emma sen får vi se vad som händer. Ha de så bra!! :-)

man ska inte behöva kämpa för en plats i någons liv, för vill dom ha dig där så gör dom plats

Hallå där! Värmen har äntligen kommit hit och jag har spenderat dagen på en brygga med mina fina vänner. Där har vi ätit jordgubbar, lyssnat på musik, solat och badat. En riktigt bra dag med andra ord! Dock borde jag tagit med mig solskyddsfaktor istället för sololja för just nu är jag bränd på väldigt många ställen och det gör en aning ont, haha. Imorgon får jag se vad som händer, men helgen är planerad och det kommer nog bli riktigt roligt. Vi hörs!!

i samma stund så vet jag att allting har ett slut, allt är för bra nu.

Bild från Evelinas konfirmation.
 
Idag jobbade jag sista dagen och nu har jag äntligen sommarlov på riktigt! Har inte hänt så mycket dom senaste veckorna. Stigit upp på morgonen, spenderat hela förmiddagen på jobbet, kommit hem och sedan fixat mig för att fara ut eller för att fara iväg och gymma. Helgerna har däremot varit betydligt roligare, varit med vänner och bara haft det allmänt roligt. I helgen får jag se vad som händer. Nästa vecka ska jag iallafall sova jätte mycket, det behövs verkligen. Om de är fint väder ska jag också försöka sola lite. Men nu ska jag hoppa in i duschen, vi hörs! :)

Cassandra, 17 år, Haparanda
RSS 2.0