söndag

Nu är det äntligen höstlov! Känns så oroligt skönt. Terminen har verkligen startat hur bra så helst och jag är hel nöjd med linjen osv. Men att ha lov sitter aldrig fel. Ska försöka vila ut så mycket som möjligt under lovet, men har även en del planer. Blir nog att fira halloween med några vänner, även en tjejkväll och sen en del annat. Idag ska jag fara och äta söndagsmiddag med pappa, brorsan och hans tjej hos farmor och farfar. Sedan får jag se vad som händer. Ha de så braa! :-)
 

fredag

Hejsan! Ligger här i soffan med otrolig huvudvärk. Har haft det nu i några dagar och har ingenaning om vad det beror på. Kanske beror på att jag har plugga så otroligt mycket de senaste dagarna och min syn är ju inte den bästa. Stannade hemma på tisdag, var i skolan på onsdag, men stannade hemma idag igen. Har några planer ikväll så får se hur det blir med det. Ska till seskarö och fira halloween i förväg med några kompisar, eftersom att en åker bort då halloween är på riktigt. Hoppas jag börjar må bättre, alltid lika roligt att umgås med dem!♥
Ha de bra, Hejdåå! :-)
 

You were the greatest thing that ever happened to me.

 Hej! Har haft fullt upp de senaste veckorna. Efter skolan har jag försökt göra bort de flesta läxorna och sedan har jag farit iväg och jobbat. Då jag kommit hem har jag duschat och sedan slängt mig ner i sängen. Aja, nu är det helg iallafall vilket är väldigt skönt. I morse åkte vi till happis en sväng för att kolla på vinterjackor osv. Nu är jag hemma och ligger i min säng och slöar. Imorgon ska jag mest troligt jobba på kvällen men före det ska jag försöka plugga lite. Ha de braa! :-)

Cassandra, 17 år, Haparanda
RSS 2.0