People change, memories don't. ♥

Hallååå! Dagen har gått otroligt fort, och imorgon är det äntligen den efterlängtade fredagen, då man alltid är lika glad! Idag har jag varit på Ikea och Stadium. Fick med mig ett par träningsskor från stadium eftersom att jag behöver ett par till idrotten. Sedan for jag till dansen, idag dansade vi popping och det var riktigt roligt. Imorgon efter skolan blir det att fara och äta med några från klassen eftersom att en föredetta klasskompis är och hälsar på. Men nu ska jag bestämma kläder och packa väskan inför imorgon. Haa det bra!♥

helgen

Hallå! Helgen har gått otroligt fort som vanligt.. Men rolig har det då varit! På lördag for jag till provincia med Veera där vi träffade en massa fina människor och bara pratade och dansade. Idag var jag på en workshop i Kalix, vi dansade dancehall och jazz vilket var riktigt roligt. Sedan satt vi och väntade ett tag tills Ida började berätta om sitt dansande! :)
Har inte direkt hunnit ta det lugnt i helgen men det blir så ibland också. Imorgon är det då måndag igen men snart har vi lov så jag klagar inte. Nu ska jag lägga mig, godnatt!
 

Cassandra, 17 år, Haparanda
RSS 2.0