250315

Veckorna går otroligt snabbt och snart är det redan påsklov. I lördags for jag ut och grillade i finvädret med mina vänner. Både på måndag och tisdag har jag varit till ögonläkaren i sunderbyn, fick med mig salvor och droppar så nu ska förhoppningsvis ögonen blir bra igen. Annars har jag inte gjort så mycket annat än att plugga till ledarskapsprovet som jag gjorde bort idag, en mindre sak att tänka på. Har nyss ätit vofflor med familjen och ska nu ta en dusch. Hörs!

it may hurt to let go, but sometimes it hurts more to hold on

Hallå där! Sportlovet börjar lida mot sitt slut och jag har helt ärligt inte gjort något vettigt. Har varit i Malmö i början av veckan och tömt mitt bankkonto, haha såå det blir en fattig månad. När jag kom hem därifrån har jag åkt på en ögoninflammation såå har fått vara hemma och vara med Evelina, men det är mysigt det också! Har inga planer imorgon heller mer än att ta det lugnt och ladda upp för de veckorna innan påsklovet. Det är verkligen skönt att det är så få veckor mellan loven. Nu ska jag gå i duschen och sedan försöka sova, ha de såå bra!
 

söndag

Nu har vi äntligen fått lov, så otroligt skönt! En del av lovet kommer dock spenderas i Malmö. Åker dit i morgon och kommer hem på onsdag. Resten av veckan har jag inga planer skall försöka läsa ut några böcker till skolan och bara ta det lugnt, vilket är välbehövligt! Nu ska jag packa ihop lite saker och sedan gå och lägga mig. Vi hörs! :-)

Cassandra, 17 år, Haparanda
RSS 2.0