juldagen

Har haft en väldigt bra julafton tillsammans med min familj! Spenderade förmiddagen tillsammans med pappa och dem och sedan eftermiddagen i Sangis med mamma och dem. Vi åt jätte godmat, fick jätte fina julklappar och bara hade det allmänt mysigt. Fick en ny mobil också, vilket var väldigt välbehövligt med tanke på hur min andra såg ut. Imorgon ska jag iväg på mellandagsresa i Luleå tillsammans med Evelina och på lördag blir det nog ännu mer shopping, då jag mest troligt skall med Taru till rajalla. Hoppas ni haft en bra jul!♥

Gran Canaria 2014

 
Kom hem från Spanien för exakt en vecka sedan idag. Vi hade en jätte bra resa! Mycket sol, bad, godmat, shopping och även ett besök på ett vattenland. Vi hade ganska tur med vädret men en dag var det lite sämre så vi for in till Las Palmas och shoppade istället. Dom två sista dagarna blev jag sjuk men det var bra ändå.
 
Idag fick jag iallafall jullov, vilket är väldigt skönt och välbehövligt. Julafton spenderas hemma och på nyår får jag se vad som händer helt enkelt. Nu ska jag slå på någon serie och bara ta det lugnt, ha de bra!
 

Cassandra, 17 år, Haparanda
RSS 2.0