When everything's wrong, you make it right.

← bilden till vänster är lånad av Sandra.
 
Hejsan! Förra veckan på onsdag gick jag ut nian och fick sommarlov, känns otroligt tråkigt att byta klass och lämna den gamla. Men det är bara att tänka positivt!
Imorgon är det då midsommarafton och den ska jag tillbringa med familjen i byn. Blir väll att äta massor av god mat och bara ta det lugnt. Ska även försöka sätta mig ner och göra en ny design men det får jag se när jag hinner.
Men vi hörs mer imorgon! :)

lördag

we♥it.
 
Hej! Var ett tag sen sist som vanligt! Under den här tiden har jag hunnit med en del. Har fixat klart kläder samt skor till skolavslutnigen, har även fixat klart kläder till niornas lunch. Går iallafall ut nian på onsdag och det känns väldigt konstigt.. Skulle nästan kunnat gå om nian en gång till eftersom att jag ogillar förändringar, haha.
 
Imorse åkte jag iväg med mamma och moster till stan. Köpte min första långklänning och även en gul t-shirt. Vi for även på goldenflower och åt och efter några timmar åkte vi hem igen. Sen när vi var hemma så la jag mig och sov ett tag innan maten var klar. Men ha det så bra så hörs vi!♥

Cassandra, 17 år, Haparanda
RSS 2.0