it always seems impossible until it is done

Hejsan! Då var det söndag igen då. Föregående vecka har spenderats med en massa plugg, redovisningar osv, men nu är det äntligen lite lugnare. I fredags for jag iväg på rajalla med några tjejer och fick med mig en skinnjacka, två t-shirts och några ringar. Lördag hände det inte så mycket mer än att jag åkte upp till stan med familjen och for runt i lite affärer. Idag söndag har jag heller inte gjort något speciellt, har mest pluggat till matteprovet och skrivit lite på en krönikaanalys. Nu tänkte jag hoppas in i duschen och sen ta det lugnt resten av kvällen, hejdååå!

våffeldagen

Ännu en skoldag avklarad och imorgon är det redan onsdag! Efter skolan tog jag en promenad hem i solskenet och när jag kom hem gick jag ut en sväng med hunden. Sedan for jag iväg och städade och kom hem till att farmor hade gjort våfflor med jordgubbar och hela köret, väldigt gott! Nu ska jag lägga mig framför tvn och sedan läsa igenom en uppgift till imorgon. Ha de bra!

you can't start the next chapter of your life if you keep re-reading the last one

Den här dagen har spenderats i skolan som resten av dagarna den här veckan också kommer att göra. När jag kom hem tog jag en pn och började sedan träna till min redovisning som skall göras imorgon. Har egentligen inte något vettigt att skriva. Ska nu glo på topmodel och sedan sova, kram!
 

Cassandra, 17 år, Haparanda
RSS 2.0